Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden!*
Gratis bezorgd vanaf € 35,-
✨ NIEUW | Onze webshop is vernieuwd! »
Herstel je haar met Absolut Repair Molecular: De ultieme verzorging voor beschadigd haar
Datum: 30-09-2024
Auteur: Gerben
Opmerkingen: 0

Herstel je haar met Absolut Repair Molecular: De ultieme verzorging voor beschadigd haar

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor je beschadigde haar? L'Oréal Professionnel, een toonaangevende naam in de beautywereld, heeft de perfecte lijn voor jou ontwikkeld: Absolut Repair Molecular. Deze innovatieve haarverzorgingsroutine is speciaal ontworpen om je haar te herstellen en te transformeren. De lijn is nu uitgebreid zodat het jouw haar nog beter kan herstellen!

De kracht van moleculaire technologie

L'Oréal's wetenschappers hebben jarenlang onderzoek gedaan naar de structuur van het haar en hoe het te herstellen. Het resultaat? Een baanbrekende lijn die de macromoleculaire structuur van je haar aanpakt. De Absolut Repair Molecular producten werken diep in op je haar, waardoor het niet alleen aan de oppervlakte, maar ook van binnenuit wordt hersteld.

Een complete haarverzorgingsroutine

De Absolut Repair Molecular lijn bestaat al uit een routine van 3 producten die goed bij elkaar aansluiten!:

Absolut Repair Molecular Shampoo: Iedere routine begint natuurlijk met een goede wasbeurt. Deze shampoo geeft een diepe reiniging en geeft daarnaast een goede basis aan ingrediënten om het haar te herstellen.

Absolut Repair Molecular Rinse-off Serum: Door dit serum na het wassen aan te brengen en goed in te masseren zorg je voor dieper herstel. De 2% peptiden bonder en 5 verschillende aminozuren zorgen voor een diep moleculair herstel van het haar.

Absolut Repair Molecular Leave-in Mask: Om je haar klaar te maken voor het stylen gebruik je als laatste het Leave-in Mask. Deze lichtgewicht formule zorgt voor verder herstel, maar daarnaast ook hittebescherming. Zodat je haar niet beschadigd tijdens het stylen. Dit leave-in mask is nu ook verkrijgbaar in handige 50ml, ideaal voor on the go!

Droog en extreem beschadigd haar?

Heeft jouw haar toch nog ergere beschadiging opgelopen of begin je met de routine en heeft het echt nog meer nodig? Gebruik dan in plaats van het rinse-off serum het nieuwe Absolut Repair Molecular Mask. Dit masker heeft extra hydraterende componenten wat nodig is om deze diepe beschadiging te herstellen. Ook is deze formule er op gemaakt om 5 minuten in het haar in te laten werken, zodat het diep in het haar zijn werk kan doen! Goed om dus toe te voegen als je net met Absolut Repair Molecular begint, of af en toe echt dat beetje extra nodig hebt!

Klaar om je haar te transformeren?

Als je al een tijdje op zoek bent naar de juiste producten om je beschadigde haar te herstellen, is Absolut Repair Molecular de lijn waar je op hebt gewacht. Door regelmatig gebruik van deze producten zul je merken dat je haar sterker, gezonder en veerkrachtiger wordt. Het is niet alleen een quick fix, maar een langetermijnoplossing voor beschadigd haar.

Have a good one,

Gerben

Opmerkingen

Wees de eerste die een reactie plaatst
Plaats een reactie